Distributie Heineken bier in centrum Rotterdam met unieke vol elektrische vrachtauto

G. van der Heijden Distributie B.V. uit Ridderkerk gaat zonder uitstoot van CO2 een deel van zijn distributievervoer voor bierproducent Heineken verzorgen.

Morgen presenteert de vervoerder op de Ecomobiel beurs een unieke volledig elektrisch aangedreven vrachtauto. De vrachtauto wordt ingezet voor de bevoorrading van ondermeer caf├ęs en restaurants in het centrum van Rotterdam.

CO2 vrije bierdistributie Heineken

De verduurzaming van transport wordt steeds belangrijker voor ondernemers in de transport en logistiek. Opdrachtgevers en opdrachtnemers werken daarom samen aan nieuwe innovatieve oplossingen om de uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 terug te dringen. Van der Heijden heeft samen met Heineken een speciale elektrische vrachtauto laten ontwikkelen om de distributie van Heineken bier zonder uitstoot van ondermeer CO2 te kunnen verzorgen.

Enig in zijn soort

De elektrische vrachtauto is door Hytruck BV ontwikkeld en heeft een laadvermogen van 9 ton. Deze vrachtauto is de eerste elektrische vrachtauto in Nederland met een dergelijk groot laadvermogen. De auto heeft een bereik tot 200 kilometer en heeft een speciale PIEK gecertificeerde laadbak. Dankzij deze laadbak wordt eventuele geluidsoverlast bij het laden en lossen zoveel mogelijk beperkt en is de vrachtauto erg geschikt voor de stedelijke distributie van goederen.


Het Bestuur

Sample ImageHeeft u belangstelling?
Telefoon (0180) 425 311
info@helpeenseenhandje.nl

KvK 52 633 063

IBAN:
NL83 RABO 0355 4044 27