RIDDERKERK - Transport Arie Kreuk uit Ridderkerk viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan.

Een mijlpaal waar op donderdag 19 september bij stilgestaan is.

De naam heeft het bedrijf te danken aan oprichter Arie Kreuk.

Hij besloot het bedrijf in 1963 op te starten voor de scheepvaartbranche. Inmiddels heeft het bedrijf diverse ontwikkelingen doorgemaakt, evenals een forse groei. Dat heeft erin geresulteerd dat zij zich hebben gespecialiseerd in de scheepvaart- en bouwbranche. Tevens beschikken ze over de mogelijkheden voor opslag en snel transport, dedicated en projectvervoer.Wat alle jaren onveranderd bleef, is de zorg voor kwaliteit, veiligheid, milieu, service en het familiale karakter van de onderneming, of eigenlijk ‘rimpelloos wegvervoer’.

Inmiddels is de derde generatie al geruime tijd werkzaam bij het bedrijf en vormen Piet Kreuk (61) en Ellen Kreuk (30) samen de directie. Zo kan jarenlange kennis en ervaring gecombineerd worden met nieuwe inzichten en is er voor de toekomst een goede continuïteit.

Mede door de opvallende kwaliteit en een aantal projecten in duurzame logistiek werd het bedrijf aangemeld voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2010. Helaas net geen eerste prijs, maar men was hoe dan ook bijzonder vereerd met de nominatie om tot de top te behoren in het Nederlandse wegtransport. Transport Arie Kreuk weet zich ook te onderscheiden door al vele jaren in bezit te zijn van VCA en ISO. Ook het keurmerk Transport en Logistiek behoort tot een van hun kwaliteitscertificaten.

bron: decombinatieridderkerk.nl


Het Bestuur

Sample ImageHeeft u belangstelling?
Telefoon (0180) 425 311
info@helpeenseenhandje.nl

KvK 52 633 063

IBAN:
NL83 RABO 0355 4044 27