Na meer dan 60 jaar gebruik te hebben gemaakt van het logo met “het ottertje”, heeft Den Otter Kantoorpartners B.V. vanaf heden een nieuwe huisstijl.

Het oude blauw/gele logo met het grijze ottertje heeft plaats moeten maken voor een moderner logo in frissere kleurtinten en een moderner lettertype.

Daarnaast is er binnen de nieuwe huisstijl gekozen voor logo’s met elk hun eigen kleur. Elke kleur staat voor een van de drie verschillende bedrijfsonderdelen: Den Otter Alles voor Kantoor (kantoorartikelen, computersupplies, papierwaren, toneren inkjetcartridges)

Den Otter Kantoorbeleving (kantoor- en projectinrichting) Den Otter Printoplossingen (multifunctionele kantoormachines, printers en scan- en printoplossingen).

Voor deze formule is gekozen om de klantenkring er constant bewust van te maken hoe breed het aanbod van het bedrijf is en hoe groot de voordelen zijn van one-stop shopping. Het ontwerpen van de nieuwe huisstijl is uitbesteedt aan Sanders - 'Creatief in Druk en Vormgeving' in Ridderkerk, zij weten nieuwe ideeën altijd om te zetten in prachtige ontwerpen.

Tegelijk met de nieuwe huisstijl gaan ook een nieuwe webshop www.allesvoorkantoor.com en twee nieuwe informatieve websites www.kantoorbeleving.com en www.printoplossingen.com online. Voor deze websites is voor de derde achtereenvolgende keer de samenwerking gezocht met Webarchitects, een vindingrijk internetbureau in Amsterdam dat zich met name toelegt op het bedenken en maken van webshops voor de kantoorbranche. Samen met Webarchitects slaat Den Otter Kantoorpartners een brug tussen on- en offline, transformeren we traditionele winkelschappen naar 3-dimensionale catalogi, vinden we aansluiting bij Social Media en starten we de conversatie en zoeken de dialoog op. Kortom; Den Otter Kantoorpartners is klaar voor de toekomst!


Het Bestuur

Sample ImageHeeft u belangstelling?
Telefoon (0180) 425 311
info@helpeenseenhandje.nl

KvK 52 633 063

IBAN:
NL83 RABO 0355 4044 27