Elk jaar weer stellen heel veel bedrijven geheel kosteloos materiaal en personeel beschikbaar om dit mogelijk te maken. 

Gedurende vele jaren kunnen we rekenen op bedrijven die inmiddels “trouwe klanten” zijn van onze truckersrit. Zonder deze “trouwe klanten”  is een dergelijk evenement niet mogelijk. Alle bedrijven die dit elk jaar weer mogelijk maken willen we vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

Steeds treffen wij weer mensen en bedrijven die, als het even moeilijk gaat, geheel belangeloos ook nog eens iets extra’s ter beschikking stellen. Ook dit jaar hebben wij dat weer mogen ondervinden.

De Feyenoord bus, al jaren een middelpunt van onze tocht, bleek dit jaar helaas niet beschikbaar te zijn. Maar gelukkig is hier ook weer een oplossing voor gekomen. Een andere kampioensploeg uit onze regio, SPARTA, heeft in samenwerking met Hans van Heelsbergen van Sport@Work, het mogelijk gemaakt dat de spelersbus van SPARTA ter beschikking gesteld word.

Wij van stichting Help Eens Een Handje kunnen de tocht alleen maar organiseren. Alleen met de hulp en medewerking van de bedrijven, hun materiaal en hun personeel is de tocht mogelijk.